Bratislava Hot Serenaders



BHS Symfónia umenia V4

08.09.2023 19:00

VISEGRAD MINI JAZZ FEST / Zabudnuté poklady zlatej éry

Discovering the unknown pop of the '30s: presenting our common Czech-Slovak-Hungarian jazz heritage

a common project by three associations representing some of the most respected jazz bands of Europe:
Grantee: Kecskemét Jazz Foundation for Bohém Ragtime Jazz Band (H)
Partner 1: B.H.S. Civic Association for Bratislava Hot Serenaders (SK)
Partner 2: JAZZ 2020 for Original Prague Syncopated Orchestra (CZ)


The project focuses on discovering and presenting old Czech, Slovak and Hungarian jazz songs of the era between the two world wars, with the help of 3 of the greatest bands of the participating countries: Bohém Ragtime Jazz Band, Bratislava Hot Serenaders, Original Prague Syncopated Orchestra. We even play each others' songs and mix the bands in all 3 countries. A special common production.

 

08. 9., 18:00

námestie pred Pradiarňou, Páričkova ulica, Bratislava

INFO a vstupenky

Tento projekt má za cieľ priblížiť staré české, slovenské a maďarské skladby medzivojnového obdobia v oblasti džezu. Na túto úlohu sa podujali tri z najlepších orchestrov zúčastnených krajín: Bohém Ragtime Jazz Band z Maďarska, Bratislava Hot Serenaders zo Slovenska a Originálny Pražský Synkopický Orchester z Čiech. Orchestre si zahrajú skladby aj navzájom, pomiešané a vo všetkých troch krajinách. Je to naozaj unikátna príležitosť vidieť jedny z najlepších orchestrov naraz na jednom pódiu.

 

Účinkujú:

Bratislava Hot Serenaders, Bohém Ragtime Jazz Band, Original Prague Syncopated Orchestra

 

Dress code: 

formal

Vzhľadom na spoločenskú udalosť si organizátor v prípade nevhodného oblečenia vyhradzuje právo odmietnuť vám vstup na podujatie. Po začatí koncertu vám už nebude umožnení vstup. 

 

V prípade nepriaznivého počasia po začatí koncertu sa cena vstupného nevracia.

 

Festivalová zľava:

  1. Do 31.7.2023 zľava 20 % na všetky vstupenky.
  2. Zľava 25 % pre dôchodcov, ZŤP, študentov a učiteľov - len do sektorov 1, 2, 3 a 4. V prípade využitia tejto zľavy dávate      súhlas, že pri vstupe vám môžeme skontrolovať príslušný doklad.
  3. Množstevná festivalová zľava – pri nákupe 5 vstupeniek zľava 25 %, pri nákupe 10 vstupeniek, zľava 35 %. Pri väčších množstvách kontaktuje monika.smutna@symfoniaumenia.sk.
  4. Zľava pre Ružinovčanov 50 % – v prípade využitia tejto zľavy dávate súhlas, že pri vstupe vám môžeme skontrolovať občiansky preukaz. Zľava platí len pre sektory. Zľavu je potrebné aplikovať v košíku po výbere vstupeniek v plnej cene. Len do sektorov 1, 2, 3 a 4.

Vstupenky:

https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/visegrad-mini-jazz-fest-hot-jazz-koncert-zabudnute-poklady-zlatej-ery-2023-09-06/

 

Podujatie vám prináša Mestská časť Bratislava-Ružinov.